Achtergrondinformatie

Achtergrondinformatie

Sinds de start van de onderneming in 1997 is het bedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor resellers, installateurs en service contractors van high end netwerk-  en serverproducten in Nederland en Europa.

Suzanne de Bie en Robert Beukers, oprichters en samen met Nicole Overdijk eigenaar van IT Orbit, zijn trots op de successen die ze afgelopen jaren hebben bereikt. “We begonnen vlak bij Zestienhoven in een klein kantoortje met voornamelijk internationale distributie van IBM Netwerk hardware. Nu hebben we met acht collega’s een prachtig bedrijf en leveren we A-brand netwerk- en serverproducten aangevuld met desktops, laptops en monitoren.

Opvallend is de grote diversiteit aan klanten die dagelijks, of incidenteel als alternatief voor de grote internationale distributeurs, producten betrekken van ons bedrijf. Van eenmansbedrijven tot multinationals. Voor de één nemen we een groot deel van de inkoopbeslommeringen over. Voor de ander zijn we de soepel en snel reagerende partner die bij calamiteit dat ene ontbrekende product kan vinden waarop een grote order dreigt te blokkeren.
De rode draad binnen de onderneming is ons persoonlijke contact met de klanten. Geen anoniem callcenter, maar altijd een vrolijke en snel reagerende voor de klant bekende dame aan de lijn.
Doordat we al meer dan 30 jaar opereren in deze branche, kennen we de markt zeer goed en kunnen we onze klanten vrijwel altijd helpen bij het vinden van oplossingen voor een leveringsprobleem.
Zo konden we met onze klanten meegroeien en verwachten we ook de komende jaren verder te kunnen ontwikkelen.

Uiteraard is IT Orbit de afgelopen jaren meegegaan met de tijd. Waren we in het begin vooral gericht op grootschalige wereldwijde distributie van een beperkt aantal IBM netwerk producten, tegenwoordig is onze dienstverlening breder. We distribueren niet alleen netwerk en server hardware, werkplekken en bijbehorende software licenties, maar een groeiend aantal resellers maakt gebruik van onze server configuratie service.

Terug