Onafhankelijk distributeur

Het leveringsprogramma van IT Orbit bestaat uit servers, server-opties, netwerk en storage producten, desktops, laptops, bijbehorende licenties en monitoren. Servers kunnen op klantspecificatie worden geconfigureerd. Dropshipments worden op verzoek volledig in naam van de reseller “blanco” uitgevoerd.

In verband met internationale wetgeving inzake garantie-afhandeling, productaansprakelijkheid en merkenrecht zijn de geleverde producten bestemd voor de Europese markt. De aangeboden producten zijn origineel en volledige fabrieksgarantie is van toepassing.

Door ons inkoopvolume zijn wij in staat tegen zeer scherpe prijzen in te kopen bij onze Europese partners. Onze toegevoegde waarde is de scherpe prijs en de snelle levering. Zowel voor grote als kleine aantallen.

Met onze jarenlange internationale ervaring heeft het commerciële team alle mogelijkheden en contacten om producten snel te traceren en te distribueren. Dat geldt ook voor slecht leverbare, minder courante en uit productie genomen producten.

Terug